Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Red Square, State History Museum : Stockfoto
Russia, Moscow Oblast, Moscow, Red Square, State History Museum

Red Square, State History Museum

Credits: 
Walter Bibikow
Bijschrift:
Russia, Moscow Oblast, Moscow, Red Square, State History Museum
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129304957
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 10,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Red Square State History Museum StockfotoRode Plein,Moskou,Kremlin,Oblast Moskou,Rusland,Dag,Architectuur,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Lucht,Mensen op de achtergrond,Museum,Reisbestemmingen,Russische cultuur,Staan,Staatshistorisch museum,Stad,Stadsleven,Stadsplein,Wandelen,WolkPhotographer Collection: The Image Bank © Walter Bibikow 2011Russia, Moscow Oblast, Moscow, Red Square, State History Museum