Red disco ball : Stockfoto
Night club with people dancing under a dancing ball with four red lights

Red disco ball

Credits: 
Hobbes313
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Night club with people dancing under a dancing ball with four red lights
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106879150
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.048 x 1.536 px (17,34 x 13,00 cm) - 300 dpi - 1,28 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Red Disco Ball StockfotoBinnenopname,Dansen,Discobal,Discodansen,Fotografie,Grote groep mensen,Horizontaal,Houston - Texas,Kleurenfoto,Mensen,Nacht,Nachtclub,Nachtleven,Portretfoto,Pret,Projectie,Rood,Saamhorigheid,Silhouet,Spotlicht,Texas,Verenigde Staten,Vrije tijd,VrijetijdsbestedingPhotographer Collection: Moment Select ©2010 Hobbes313Night club with people dancing under a dancing ball with four red lights