Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Red chair surrounded by desks covered in computers : Stockfoto

Red chair surrounded by desks covered in computers

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156682534
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Peter Cade
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.593 x 4.860 px (30,42 x 41,15 cm) - 300 dpi - 7,96 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Red Chair Surrounded By Desks Covered In Computers Stockfoto 156682534Gegevens,Techniek,Tablet-pc,Emotionele stress,Bureau,Desktop-pc,Mobiele telefoon,Zonder mensen,Omgeven,Vlak erboven,Keus,Stoel,Absentie,Binnenopname,Bureaustoel,Computerapparatuur,Draadloze technologie,Fotografie,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Laptop,Mens gemaakte objecten,Overwerkt,VerticaalPhotographer Collection: Iconica Peter Cade