Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Recording Studio at Geejam Hotel resort, San San. : Stockfoto
Port Antonio, Portland, Jamaica, Caribbean

Recording Studio at Geejam Hotel resort, San San.

Credits: 
Anthony Pidgeon
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Port Antonio, Portland, Jamaica, Caribbean
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148593597
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.960 x 2.651 px (33,53 x 22,45 cm) - 300 dpi - 5,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Recording Studio At Geejam Hotel Resort San San StockfotoApparatuur,Binnenopname,Computermonitor,Elektronica-industrie,Fotografie,Geluidsopname-apparatuur,Grote groep dingen,Horizontaal,Industrie,Jamaica,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Luidspreker,Mengpaneel,Meubels,Muziek,Opnamestudio,Port Antonio - Jamaica,Regelkamer,Stoel,Techniek,Verblijfsoord,Wetenschap,Zitmeubels,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Port Antonio, Portland, Jamaica, Caribbean