Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Reading Slides on a Microscope : Stockfoto
Image of a scientist viewing pathology slides on a microscope. The scientist's fingers are visible holding the slide.

Reading Slides on a Microscope

Credits: 
Greg Adams Photography
Bijschrift:
Image of a scientist viewing pathology slides on a microscope. The scientist's fingers are visible holding the slide.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
170721777
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Moment

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Reading Slides On A Microscope Stockfoto 170721777Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Onderzoek,Microscoop,Wetenschap,Wetenschapper,Histologie,Close-up,Mensen,Medisch instrument,Eén persoon,Onderzoeken,Binnenopname,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke vinger,Onderdeel van,Pennsylvania,Philadelphia,Schaduw,Vasthouden,Verenigde StatenPhotographer Collection: Moment Copyright Greg Adams PhotographyImage of a scientist viewing pathology slides on a microscope. The scientist's fingers are visible holding the slide.