Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
X-Ray Tulips On White : Stockfoto
circa 1910: An X-ray photograph of tulip flowers. (Photo by Edward Charles Le Grice/Le Grice/Getty Images)

X-Ray Tulips On White

Credits: 
Edward Charles Le Grice
Bijschrift:
circa 1910: An X-ray photograph of tulip flowers. (Photo by Edward Charles Le Grice/Le Grice/Getty Images)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82580871
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.837 x 3.714 px (24,02 x 31,45 cm) - 300 dpi - 2,53 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Xray Tulips On White StockfotoRöntgenfoto,Bloem,Transparant,Natuur,Tulp,Zwart-wit,Fotografie,1910-1919,Aantal mensen,Archiefbeelden,Breekbaarheid,Buitenopname,Consumerproduct,Fotografische effecten,Gecultiveerd,Middelgrote groep dingen,Milieu,Verticaal,Wetenschappelijke imaging-techniek,Zonder mensenPhotographer Collection: Hulton Archive circa 1910: An X-ray photograph of tulip flowers. (Photo by Edward Charles Le Grice/Le Grice/Getty Images)