Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Rambagh Palace Hotel is lit up at night. : Stockfoto
Rambagh Palace Hotel, Jaipur, Rajasthan State, India, Asia.

Rambagh Palace Hotel is lit up at night.

Credits: 
Michael Melford
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Rambagh Palace Hotel, Jaipur, Rajasthan State, India, Asia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160010597
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Rambagh Palace Hotel Is Lit Up At Night StockfotoArchitectuur,Azië,Beroemde plaats,Boog,Boom,Buitenopname,Contrasten,Donker,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,India,Jaipur,Kleurenfoto,Koepel,Licht,Nacht,Paleis,Paviljoen,Rajasthan,Rambagh Palace Hotel,Reisbestemmingen,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Rambagh Palace Hotel, Jaipur, Rajasthan State, India, Asia.