Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Rainbow Trout school (Salmo gairdneri), France : Stockfoto

Rainbow Trout school (Salmo gairdneri), France

Credits: 
Visuals Unlimited, Inc./Gerard Lacz
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156850868
Collectie:
Visuals Unlimited
Max. bestandsgrootte:
4.845 x 3.612 px (41,02 x 30,58 cm) - 300 dpi - 11,9 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Rainbow Trout School France StockfotoBinnenopname,Buiten de steden gelegen gebied,Close-up,Dag,De Natuurlijke Wereld,Dier in gevangenschap,Dieren in het Wild,Forel,Fotografie,Frankrijk,Horizontaal,Kleurenfoto,Mitose,Natuur,Onder water,Regenboogforel,School met vissen,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vis,Wilde dieren,Zoetwater,Zonder mensen,ZwemmenPhotographer Collection: Visuals Unlimited