Radiologists in discussion in hospital corridor : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Radiologists in discussion in hospital corridor

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142024046
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.488 x 3.959 px (38,00 x 33,52 cm) - 300 dpi - 9,08 MB
Radiologists In Discussion In Hospital Corridor StockfotoDokter,Ziekenhuis,Discussie,Praten,Twee personen,Gang,Staan,Doktersonderzoek,Papier,Mensen,35-39 jaar,55-59 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bed,Binnenopname,Bril,Californië,Communicatie,De stad Los Angeles,Dossier,Driekwartlengte,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Radioloog,Teamwerk,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Welzijn,Zij aan zijPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrian