Radiologist reading note, holding hand to mouth : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Radiologist reading note, holding hand to mouth

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200140294-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.391 x 4.259 px (37,18 x 36,06 cm) - 300 dpi - 9,14 MB
Radiologist Reading Note Holding Hand To Mouth StockfotoDokter,Intelligentie,Dokterspraktijk,Beschouwing,Laboratoriumjas,Gezondheidszorg en medicijnen,Lezen,Werken,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Beslissingen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Concentratie,Das,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Kin in de hand,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Korrelig,Onderzoeken,Overhemd en stropdas,Pen,Problemen,Radioloog,Van de zijkant,Ziekenhuis,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Stone