Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Radiologist helping patient with mammogram : Stockfoto
Bath, UK

Radiologist helping patient with mammogram

Credits: 
Echo
Bijschrift:
Bath, UK
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
106450832
Collectie:
Cultura
Radiologist Helping Patient With Mammogram StockfotoMammogram,Borstonderzoek,Volwassen vrouwen,Doktersonderzoek,Radioloog,Kliniek,Medische röntgenfoto,Ziekenhuis,30-39 jaar,Close-up,Discussie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hulp,Patiënt,25-29 jaar,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Apparatuur,Armen omhoog,Autoriteit,Aziatische etniciteit,Bath - Engeland,Beroep,Bijstellen,Binnenopname,Chinese etniciteit,Deskundigheid,Doktersassistente,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Halfgekleed,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Ledematen,Medische apparatuur,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Onderzoeken,Op de rug gezien,Ordenen,Patiënte,Portretfoto,Praten,Professioneel beroep,Röntgen-apparatuur,Röntgenfoto,Saamhorigheid,Staan,Technicus,Techniek,Twee personen,Uitgestrekte armen,Van de zijkant,Verantwoordelijkheid,Verpleegkundige,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,Voorbereiding,Vrolijk,Ziekenhuiskleren,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Cultura Bath, UK