Radiologist checks X rays on multiple computer scr : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Radiologist checks X rays on multiple computer scr

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142024062
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 12 MB
Radiologist Checks X Rays On Multiple Computer Scr StockfotoGezondheidszorg en medicijnen,Radioloog,Computer,Medische röntgenfoto,Dokter,Kantoor,Techniek,Doktersonderzoek,Bureau,Variatie,Intelligentie,Röntgenfoto,Testuitslag,Eén persoon,Onderzoeken,Werken,Mensen,Stoel,Ziekenhuis,40-44 jaar,Aanraken,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Californië,Concentratie,De stad Los Angeles,Deskundigheid,Flatscreen,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Op een rij,Oudere volwassenen,Verenigde Staten,Vergelijking,Volwassen,Welzijn,ZittenPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrian