Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Radiologist checks X rays on multiple computer scr : Stockfoto

Radiologist checks X rays on multiple computer scr

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
142024062
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Reza Estakhrian
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 12 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Radiologist Checks X Rays On Multiple Computer Scr Stockfoto 142024062Gezondheidszorg en medicijnen,Medische röntgenfoto,Radioloog,Bureau,Doktersonderzoek,Computer,Dokter,Techniek,Testuitslag,Kantoor,Variatie,Intelligentie,Röntgenfoto,40-44 jaar,Aanraken,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Californië,Concentratie,De stad Los Angeles,Deskundigheid,Eén persoon,Flatscreen,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Onderzoeken,Op een rij,Oudere volwassenen,Stoel,Verenigde Staten,Vergelijking,Volwassen,Welzijn,Werken,Ziekenhuis,ZittenPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrian