Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Queue to vote in election. : Stockfoto
Dili, East Timor, East Timor, South-East Asia, Asia

Queue to vote in election.

Credits: 
Dawn Delaney
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dili, East Timor, East Timor, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148829889
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.016 x 2.683 px (34,00 x 22,72 cm) - 300 dpi - 4,82 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Queue To Vote In Election StockfotoAzië,Dili,Een groep mensen,Fotografie,Horizontaal,In de rij staan,Kind,Kleurenfoto,Menigte,Mensen,Oost-Timor,Op een rij,Politiek,Rangschikken,Stemmen,Verkiezing,Volwassen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Dili, East Timor, East Timor, South-East Asia, Asia