Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Qinghai Province, People's Republic of China. : Stockfoto
A vendor at a local market hiding behind the brim of her straw hat.

Qinghai Province, People's Republic of China.

Credits: 
David Evans
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A vendor at a local market hiding behind the brim of her straw hat.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
76438181
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 4.500 px (25,40 x 38,10 cm) - 300 dpi - 4,98 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Qinghai Province Peoples Republic Of China StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bazaar,Buitenopname,China,Chinees eten,Chinese cultuur,Chinese etniciteit,Condiment,Culturen,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Glazen pot,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mand,Marktkramer,Mensen,Qinghai Provincie,Reizen,Straatmarkt,Strohoed,Thermosfles,Verbergen,Verlegen,Verticaal,Voedsel,Volwassen vrouwen,ZittenPhotographer Collection: National Geographic A vendor at a local market hiding behind the brim of her straw hat.