Puppy and Cat Love : Stockfoto
A black Labrador Retriever puppy hugs an orange tabby cat.
Bijschrift:
A black Labrador Retriever puppy hugs an orange tabby cat.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97850595
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.719 x 2.632 px (31,49 x 22,28 cm) - 300 dpi - 4,71 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Puppy And Cat Love StockfotoBinnenopname,Chillicothe,Cyperse kat,Dier,Fotografie,Frontaal,Hond,Hondje,Horizontaal,Huis interieur,Huisdier,Kleurenfoto,Labrador retriever,Liefde,Liggen,Omhelzen,Portretfoto,Rode kat,Schattig,Sofa,Studiofoto,Twee dieren,Vriendschap,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © Crissy Kight 2008A black Labrador Retriever puppy hugs an orange tabby cat.