Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Puerto Rico, Old San Juan, statue of Juan Ponce De Leon : Stockfoto

Puerto Rico, Old San Juan, statue of Juan Ponce De Leon

Credits: 
A Bello
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200544560-001
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Puerto Rico Old San Juan Statue Of Juan Ponce De Leon StockfotoDuif,Standbeeld,Oud San Juan,Buitenopname,Close-up,Dag,Dierenthema's,Fotografie,Gedenkteken,Geschiedenis,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Latijns-Amerika,Lucht,Mannelijke gelijkenis,Menselijke vorm,Puerto Rico,Reisbestemmingen,Sculptuur,Steen,Vier dieren,Vogel,Zonder mensenPhotographer Collection: Photodisc