Proud small business owner outside shop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Proud small business owner outside shop

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151577902
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.415 x 5.122 px (28,91 x 43,37 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Proud Small Business Owner Outside Shop StockfotoDeur,Ten voeten uit,In de camera kijken,Portret,Buitenopname,Echte mensen,Eén persoon,Oudere volwassenen,Verenigde Staten,Eigenaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Bremerton,Dag,Detailhandel,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Mensen,Prestatie,Staan,Succes,Tekst,Trots,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staat,Westers schrift,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc