Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Prospect Point, Western Antarctic Peninsula, Antarctica. : Stockfoto
Orca with yellow skin discoloratoin caused by diatom infestation.

Prospect Point, Western Antarctic Peninsula, Antarctica.

Credits: 
John Eastcott And Yva Momatiuk
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Orca with yellow skin discoloratoin caused by diatom infestation.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91660501
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.118 x 3.412 px (43,33 x 28,89 cm) - 300 dpi - 7,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Prospect Point Western Antarctic Peninsula Antarctica StockfotoAntarctica,Antarctisch Schiereiland,Antarctische oceaan,Buitenopname,Dag,Diatomee,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Onderdeel van,Onhygiënisch,Orka,Rugvin,Water,Wilde dieren,Zee,Ziekte,Zomer,Zonder mensen,ZwemmenPhotographer Collection: National Geographic Orca with yellow skin discoloratoin caused by diatom infestation.