A prom goer pinning the corsage on her date. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A prom goer pinning the corsage on her date.

Credits: 
Jena Cumbo
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103635676
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 6,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Prom Goer Pinning The Corsage On Her Date StockfotoProm,Corsage,Spelden,Staan,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,16-17 jaar,18-19 jaar,Boom,Bril,Buitenopname,Compleet pak,Dag,Fotografie,Geluk,Goed gekleed,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mensen,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Pubertijd,Romantiek,Saamhorigheid,Staat New York,Stad New York,Stralende lach,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Vasthouden,Verliefd worden,Versheid,Verwachting,Vrolijk,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Jena Cumbo Photo