A prom goer pinning the corsage on her date. : Stockfoto

A prom goer pinning the corsage on her date.

Credits: 
Jena Cumbo
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103635676
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 6,42 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Prom Goer Pinning The Corsage On Her Date Stockfoto16-17 jaar,18-19 jaar,Boom,Bril,Buitenopname,Compleet pak,Corsage,Dag,Fotografie,Geluk,Goed gekleed,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mensen,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Prom,Pubertijd,Romantiek,Saamhorigheid,Spelden,Staan,Staat New York,Stad New York,Stralende lach,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Verliefd worden,Versheid,Verwachting,Volwassen,Voorbereiding,Vrolijk,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Jena Cumbo Photo