Professional baseball player preparing in outfield : Stockfoto
Professional baseball player preparing for play in outfield


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Professional baseball player preparing in outfield

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Professional baseball player preparing for play in outfield
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104211359
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.686 px (41,61 x 31,21 cm) - 300 dpi - 6,82 MB
Professional Baseball Player Preparing In Outfield StockfotoHonkbalveld,Honkbalspeler,Spelen,Eén persoon,Horizontaal,Professionele sporter,Atleet,Mensen,Zelfvertrouwen,Voorbereiding,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Arizona,Buitenopname,Competitie,Concentratie,Fotografie,Frontaal,Geduld,Gelegenheid,Getal,Helden,Jong volwassen,Kleurenfoto,Middlebare afstand,Nauwkeurigheid,Onafhankelijkheid,Planning,Sportiviteit,Sportman,Staan,Strategie,Tekstveld,Ten voeten uit,Toewijding,Vaardigheid,Vastberadenheid,Verenigde Staten,Verwachting,Volwassen,WachtenPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCProfessional baseball player preparing for play in outfield