Professional baseball infielder diving for ball : Stockfoto
Professional baseball infielder making diving catch


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Professional baseball infielder diving for ball

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Professional baseball infielder making diving catch
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104211363
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.250 x 3.457 px (44,45 x 29,27 cm) - 300 dpi - 8,33 MB
Professional Baseball Infielder Diving For Ball StockfotoHonkbal,Honkbal,Honkbalveld,Professionele sporter,Vangen,Deskundigheid,Honkbalspeler,20-24 jaar,Baseballhandschoen,Invloed,Springen,Helden,Jong volwassen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Arizona,Behendigheid,Binnenvelder,Buitenopname,Controle,Coördinatie,Eén persoon,Fotografie,Getal,Horizontaal,Kleurenfoto,Macho,Mensen,Nauwkeurigheid,Onderweg,Spelen,Sportiviteit,Sportman,Succes,Taaiheid,Tekstveld,Ten voeten uit,Toewijding,Vaardigheid,Vangershandschoen,Vastberadenheid,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCProfessional baseball infielder making diving catch