Pro boxer in red robe dancing around ring before fight : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Pro boxer in red robe dancing around ring before fight

Credits: 
Mike Powell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200012088-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.070 x 4.123 px (34,46 x 34,91 cm) - 300 dpi - 5,72 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pro Boxer In Red Robe Dancing Around Ring Before Fight StockfotoBoksen,Boksring,Op de rug gezien,Badjas,Professionele sporter,Boksjas,Floodlight,Rood,Vitaliteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Binnenopname,Dansen,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Onherkenbaar persoon,Ten voeten uit,Uitvoering,Verticaal,VerwachtingPhotographer Collection: Stone