Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pro boxer in red robe dancing around ring before fight : Stockfoto

Pro boxer in red robe dancing around ring before fight

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200012088-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Mike Powell
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
277 x 280 px (9,77 x 9,88 cm) - 72 dpi - 16,4 kB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pro Boxer In Red Robe Dancing Around Ring Before Fight Stockfoto 200012088-002Boksring,Boksen,Op de rug gezien,Boksjas,Badjas,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Binnenopname,Dansen,Eén persoon,Floodlight,Fotografie,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Onherkenbaar persoon,Professionele sporter,Rood,Ten voeten uit,Uitvoering,Verticaal,Verwachting,VitaliteitPhotographer Collection: Stone