Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Poster of first president of Mozambique, Samora Machel : Stockfoto
Mozambique, East Africa, Africa

Poster of first president of Mozambique, Samora Machel

Bijschrift:
Mozambique, East Africa, Africa
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148820718
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Oliver Strewe
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.965 x 2.644 px (33,57 x 22,39 cm) - 300 dpi - 3,89 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Poster Of First President Of Mozambique Samora Machel Stockfoto 148820718Reclamebord,Afrika,Poster,Mozambique,Straat,Advertentie,Marketing,Politiek,Samora Machel,Stad,Architectuur,Boom,Boomstam,Buitenopname,Buitenwijk,Commerciëel bord,Dorp,Etiket,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mens gemaakte ruimtes,Oost-Afrika,Plant,President,Stadje,Stadsbeeld,Voetganger,WegPhotographer Collection: Lonely Planet Images Mozambique, East Africa, Africa