Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portugal, Douro Valley, people harvesting grapes, portrait, close-up : Stockfoto

Portugal, Douro Valley, people harvesting grapes, portrait, close-up

Credits: 
Luis Veiga
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Beperkingen:
Dit beeld is bedoeld voor redactioneel gebruik (bijv. nieuwsartikelen). Voor commercieel gebruik (bijv. advertentiecampagnes) zijn aanvullende clearances nodig. Neem contact op met uw lokale kantoor om te informeren of we dit beeld voor u kunnen vrijgeven.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200505327-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.288 x 3.430 px (44,77 x 29,04 cm) - 300 dpi - 14,7 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.
Portugal Douro Valley People Harvesting Grapes Portrait Closeup Stockfoto65-69 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Buitenopname,Close-up,Dag,Douro-Vallei,Dranken en maaltijden,Druif,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Fruit,Gewas,Glimlachen,Hoofddoek,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Landbouw,Landelijke scène,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Oogsten,Overvloed,Portret,Portugal,Seniore vrouwen,Staan,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: The Image Bank