portrait, woman arms folded, : Stockfoto

Portrait, woman arms folded,

Credits: 
William King
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
137553063
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.690 x 4.913 px (31,24 x 41,60 cm) - 300 dpi - 7,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Woman Arms Folded Stockfoto 137553063Kracht,Vastberadenheid,Armen over elkaar,Cool,Zelfvertrouwen,Alleen vrouwen,Geluk,Glimlachen,Kort haar,Pony,Studiofoto,Tevreden,Alleen één vrouw,Eén persoon,Frontaal,Grijze achtergrond,Volwassen,25-29 jaar,Jong volwassen,Verticaal,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Fotografie,Grijs,Kleurenfoto,Mensen,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone William King