Portrait of young woman with sunglasses, close up. : Stockfoto
Young female posing for close up portrait wearing pink sunglasses.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of young woman with sunglasses, close up.

Credits: 
Andreas Kuehn
Bijschrift:
Young female posing for close up portrait wearing pink sunglasses.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89405269
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.378 x 5.067 px (28,60 x 42,90 cm) - 300 dpi - 6,76 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Young Woman With Sunglasses Close Up StockfotoZonnebril,Menselijk gezicht,Close-up,Mode,Menselijke lippen,Verlangen,Sensualiteit,Jong volwassen,Portret,Raadsel,Studiofoto,Volwassen,Eén persoon,In de camera kijken,Verleiding,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Fotografie,Glad,Houding,Kleurenfoto,Lippenstift,Make-up,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke mond,Mensen,Mooie mensen,Onderdeel van een serie,Pin-up meisje,Roze,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Stone Andreas KuehnYoung female posing for close up portrait wearing pink sunglasses.