Portrait of young woman washing hair in bathroom : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of young woman washing hair in bathroom

Credits: 
George Marks
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81767321
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 4.619 px (31,75 x 39,11 cm) - 300 dpi - 5,88 MB
Portrait Of Young Woman Washing Hair In Bathroom StockfotoWassen,Menselijk haar,Hygiëne,Zwart-wit,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Badkamer,Badkamer - huis,Binnenopname,Bovenlichaam,Buigen,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Gootsteen,Handen in het haar,In de camera kijken,Jong volwassen,Levensstijl,Lichaamsverzorging,Mensen,Nachtkleding,Plezier,Portret,Schoonheid,Schuim,Van de zijkant,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Woonruimte,Zwart haarPhotographer Collection: Retrofile