Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of young woman looking over shoulder, holding shopping bags : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Portrait of young woman looking over shoulder, holding shopping bags

Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10064478bc-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Lees
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.481 x 3.754 px (37,94 x 31,78 cm) - 300 dpi - 4,74 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Portrait Of Young Woman Looking Over Shoulder Holding Shopping Bags Stockfoto sb10064478bc-001Winkelen,Detailhandel,Boodschappentas,Kopen,Koopwaar,Vrolijk,Europese etniciteit,Glimlachen,Klant,Winkelcentrum,Eén persoon,Jonge vrouw,Tevredenheid,Alleen één vrouw,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Bloemenmotief,Bruin haar,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Fotografie,Haar naar achteren,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Omkijken,Onderdeel van,Ontspanning,Papieren tas,Portret,Staan,Vasthouden,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank South Africa, Cape Town