Portrait of young woman in library : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of young woman in library

Credits: 
Er Creatives Services Ltd
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156263735
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.044 x 3.363 px (42,71 x 28,47 cm) - 300 dpi - 7,22 MB
Portrait Of Young Woman In Library StockfotoPaars,Bibliotheek,Studeren,Dag,Leren,Studerende,Bureaulamp,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Open,Overhemd,Polen,Eén persoon,Raam,Trui,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Binnenopname,Boek,Bovenlichaam,Bruin,Bureau,Driekwart voorkant,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gekruld haar,Gevel,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Onderwijs,Portret,Stoel,Tevreden,Volwassen,Wijsheid,ZittenPhotographer Collection: Iconica ER Creative Services Ltd