Portrait of young woman in Gold : Stockfoto
Studio Shot, Beauty, model, gold, gazing, statue, portrait, dark blue background, night, midnight

Portrait of young woman in Gold

Credits: 
Emma Innocenti
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Studio Shot, Beauty, model, gold, gazing, statue, portrait, dark blue background, night, midnight
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85043436
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.464 x 4.950 px (29,33 x 41,91 cm) - 300 dpi - 7,85 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Young Woman In Gold Stockfoto18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Als in een droom,Beschouwing,Bodypainting,Dagdromen,Engeland,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goud,Groot-Brittannië,Jong volwassen,Kostbare edelsteen,Kosten,Kunst,Kunst en Nijverheid,Londen - Engeland,Mensen,Naakt,Omhoog kijken,Portretfoto,Roodhoofd,Serieus,Standbeeld,Studiofoto,Verbeelding,Verticaal,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Emma Innocenti Studio Shot, Beauty, model, gold, gazing, statue, portrait, dark blue background, night, midnight