Portrait of Young Woman Dancing in Geisha Costume : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of Young Woman Dancing in Geisha Costume

Credits: 
Mimi Haddon
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157770554
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.096 x 6.144 px (34,68 x 52,02 cm) - 300 dpi - 17,5 MB
Portrait Of Young Woman Dancing In Geisha Costume StockfotoKimono,Japanse cultuur,Geisha,Dansen,Alleen vrouwen,Europese etniciteit,Fotoshoot,Make-up,Print,Etherisch,Kostuum,Jong volwassen,Staan,Ten voeten uit,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Californië,Danseres,Driekwart voorkant,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Hoofd schuin,Hoofdtooi,Kalmte,Kleurenfoto,Mensen,Onderdeel van,Pruik,Rood,Santa Monica,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijkheid,Wegkijken,Wit,Zen,ZwartPhotographer Collection: Stone Mimi Haddon