portrait of young woman and her dog : Stockfoto

Portrait of young woman and her dog

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
139637489
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.416 x 5.134 px (28,92 x 43,47 cm) - 300 dpi - 6,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Young Woman And Her Dog Stockfoto 139637489Hond,Spelen,Omhelzen,Mensen,Vriendschap,Huisdier,Alleen vrouwen,Volwassen,Boerderij,Eén persoon,Hurken,In de camera kijken,Portret,Verticaal,Voor- of achtertuin,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Echte mensen,Eén dier,Fotografie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mooie mensen,Ondersteuning,Rochester - New York,Staat New York,Verenigde StatenPhotographer Collection: Taxi Cavan Images