Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of young boy with a skateboard : Stockfoto
Portrait of young boy with a skateboard

Portrait of young boy with a skateboard

Bijschrift:
Portrait of young boy with a skateboard
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83629110
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Andersen Ross
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.479 x 5.025 px (29,46 x 42,55 cm) - 300 dpi - 5,08 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Young Boy With A Skateboard Stockfoto 83629110Skateboard,14-15 jaar,Achterstevoren,Alleen tieners,Alleen één tienerjongen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Edmonds,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hobby's,Kindertijd,Lang haar,Lockerkast,Mensen,Pet,Portret,Sport,Sporthelm,Tevreden,Verenigde Staten,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Washington staat,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Stone Andersen RossPortrait of young boy with a skateboard