Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of worker in a bakery : Stockfoto

Portrait of worker in a bakery

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83401487
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.941 x 3.537 px (41,83 x 29,95 cm) - 300 dpi - 7,99 MB
Release-informatie:
Model en property release
Portrait Of Worker In A Bakery Stockfoto25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Bakker,Bakkerij,Binnenopname,Bovenlichaam,Brood,Detailhandel,Dranken en maaltijden,Drie personen,Een brood,Een groep mensen,Elektrische lamp,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Grote groep dingen,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Keus,Klein bedrijf,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mand,Mensen,Mok,Multi etnische groep,Oceanische etniciteit,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Plank,Portret,Portretfoto,Saamhorigheid,Schort,Seattle,Staan,Stralende lach,Succes,Tafel,Trots,Variatie,Vasthouden,Verlicht,Vitrinekast,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Washington staat,Werken,Winkel,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc