Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of worker in a bakery : Stockfoto

Portrait of worker in a bakery

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83401487
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.941 x 3.537 px (41,83 x 29,95 cm) - 300 dpi - 7,99 MB
Portrait Of Worker In A Bakery StockfotoBakker,Bakkerij,Klein bedrijf,Winkel,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,In de camera kijken,Portret,Werken,Detailhandel,Succes,Vitrinekast,Een groep mensen,Oudere vrouwen,Seattle,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Brood,Dranken en maaltijden,Drie personen,Een brood,Elektrische lamp,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Grote groep dingen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Keus,Mand,Mensen,Mok,Multi etnische groep,Oceanische etniciteit,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Plank,Portretfoto,Saamhorigheid,Schort,Staan,Stralende lach,Tafel,Trots,Variatie,Vasthouden,Verlicht,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Washington staat,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc