Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
portrait of woman with hair sticking up : Stockfoto
wacky hair, upside down, hair, fashion

Portrait of woman with hair sticking up

Credits: Mimi Haddon
Bijschrift:
wacky hair, upside down, hair, fashion
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
84446853
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.600 px (45,72 x 30,48 cm) - 300 dpi - 1,92 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Woman With Hair Sticking Up Stockfoto 84446853Stekeltjeshaar,Excentrisch,Menselijk haar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Bruin haar,Eén persoon,Fotografie,Haardracht,Halsketting,Horizontaal,Humor,Individualiteit,Mensen,Mid-volwassen,Mode,Studiofoto,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank mimi haddonwacky hair, upside down, hair, fashion