Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of woman outdoors : Stockfoto

Portrait of woman outdoors

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
86068447
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Lilly Dong
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.577 x 2.973 px (30,29 x 25,17 cm) - 300 dpi - 6 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Woman Outdoors Stockfoto 86068447Afrikaanse etniciteit,60-64 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Armen in de zij,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Grijs haar,Handen op de heupen,Hek,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portret,Volwassen,Vrolijk,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank &#169 Lilly Dong/Botanica