Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of woman outdoors : Stockfoto

Portrait of woman outdoors

Credits: 
Lilly Dong
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86068447
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.577 x 2.973 px (30,29 x 25,17 cm) - 300 dpi - 6 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Woman Outdoors Stockfoto60-64 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Armen in de zij,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Grijs haar,Handen op de heupen,Hek,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portret,Volwassen,Vrolijk,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank &#169 Lilly Dong/Botanica