Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of woman outdoors : Stockfoto

Portrait of woman outdoors

Credits: 
Lilly Dong
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
86068447
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.577 x 2.973 px (30,29 x 25,17 cm) - 300 dpi - 6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Woman Outdoors Stockfoto 86068447Afrikaanse etniciteit,Alleen één vrouw,Buitenopname,In de camera kijken,Afro-Amerikaanse etniciteit,Grijs haar,Handen op de heupen,Oudere vrouwen,60-64 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Armen in de zij,Bovenlichaam,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Hek,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Portret,Volwassen,Vrolijk,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank &#169 Lilly Dong/Botanica