Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of woman laying on the ground : Stockfoto
Young woman with dred's laying on the ground with roller skates and helmet

Portrait of woman laying on the ground

Credits: 
David Sacks
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young woman with dred's laying on the ground with roller skates and helmet
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151578828
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 7,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Woman Laying On The Ground StockfotoAlleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bescherming,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Hobby's,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Moe,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Pennsylvania,Portret,Roller derby,Rolschaatsen,Rusten,Sport,Studiofoto,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Vlak erboven,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank ©David SacksYoung woman with dred's laying on the ground with roller skates and helmet