Portrait of two happy physicians : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of two happy physicians

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107856568
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 5,24 MB
Portrait Of Two Happy Physicians StockfotoDokter,Indonesische etniciteit,Stethoscoop,In de camera kijken,Portret,Identiteitskaart,Operatiekleding,Twee personen,Zitten,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bril,Chinese etniciteit,Dag,Deskundigheid,Driekwartlengte,Eerlijkheid,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gemengde afkomst,Hand op knie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Multi etnische groep,Onscherpe achtergrond,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overhemd en stropdas,Polshorloge,Saamhorigheid,Seattle,Stralende lach,Toewijding,Trots,Verenigde Staten,Vertrouwen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,Washington staat,Zelfvertrouwen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Iconica Copyright: Jetta Productions Inc.