Portrait of two business people in future office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of two business people in future office

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154391926
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,96 MB
Portrait Of Two Business People In Future Office StockfotoTrots,Das,Kantoor,Kantoorgebouw,Multi etnische groep,Overhemd,Portret,Zakenpersoon,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Zelfvertrouwen,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Bruin haar,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Oceanische etniciteit,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Seattle,Spijkerbroek,Succes,Teamwerk,Tegenlicht,Twee personen,Verenigde Staten,Verwachting,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions. Inc