Portrait of two asian women at urban market. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of two asian women at urban market.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153187446
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 10,6 MB
Portrait Of Two Asian Women At Urban Market StockfotoGroot-Brittannië,Toerist,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bovenlichaam,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Echte mensen,Fotografie,Frontaal,Hoofdstad,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Levensstijl,Londen - Engeland,Mensen,Mensen op de achtergrond,Modern,Modieus,Portret,Reizen,Stad,Stadsleven,Straatmarkt,Stralende lach,Toerisme,Twee personen,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer