Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of technician in new server room space : Stockfoto

Portrait of technician in new server room space

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140941996
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,41 MB
Portrait Of Technician In New Server Room Space StockfotoNetwerkserver,Verlicht,Techniek,In de camera kijken,Portret,Alleen vrouwen,Verbinding,Afrikaanse etniciteit,Betegelde vloer,Eén persoon,Geluk,Globale communicatie,Plafond,Technicus,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Binnenopname,Bovenlichaam,Deskundigheid,Eerlijkheid,Fotografie,Gelegenheid,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Middellang haar,Onscherpe achtergrond,Seattle,Staan,Tevreden,Trots,Verenigde Staten,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc