Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of technician in new server room space : Stockfoto

Portrait of technician in new server room space

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140941996
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,41 MB
Release-informatie:
Model en property release
Portrait Of Technician In New Server Room Space Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Betegelde vloer,Binnenopname,Bovenlichaam,Deskundigheid,Eerlijkheid,Eén persoon,Fotografie,Gegevens,Gelegenheid,Geluk,Glimlachen,Globale communicatie,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Middellang haar,Netwerkserver,Onscherpe achtergrond,Plafond,Portret,Seattle,Staan,Technicus,Techniek,Tevreden,Trots,Verbinding,Verenigde Staten,Verlicht,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc