Portrait of smiling woman with dog in snowy woods : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of smiling woman with dog in snowy woods

Credits: 
David Lees
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153348212
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 7,07 MB
Portrait Of Smiling Woman With Dog In Snowy Woods StockfotoVolwassen vrouwen,Hond,Winter,Sneeuw,Geluk,Aaien,In de camera kijken,Jonge vrouw,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Portret,Schoonheid,Alleen vrouwen,Koud,Dier,Huisdier,Mensen,Vriendschap,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bevroren,Blond haar,Bos,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hurken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mooie mensen,Natuur,Onscherpe achtergrond,Plezier,Saamhorigheid,Verbondenheid,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Warme kleding,Woud,Zelfvertrouwen,ZwitserlandPhotographer Collection: Iconica