Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of smiling businesswoman holding speech bubble : Stockfoto

Portrait of smiling businesswoman holding speech bubble

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137087474
Collectie:
OJO Images
Portrait Of Smiling Businesswoman Holding Speech Bubble StockfotoCommunicatie,Praten,Tekstballon,Mensen,Idee,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Vasthouden,Eén persoon,Zelfvertrouwen,Kantoor,Jonge vrouw,Alleen vrouwen,Fotografie,Handen op de heupen,Jong volwassen,Glimlachen,In de camera kijken,Portret,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bovenlichaam,Dag,Europese etniciteit,Geluk,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lang haar,Londen - Engeland,Raam,Tekstveld,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werken,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: OJO Images