Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of smiling businesswoman holding speech bubble : Stockfoto

Portrait of smiling businesswoman holding speech bubble

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137087474
Collectie:
OJO Images
Portrait Of Smiling Businesswoman Holding Speech Bubble Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Gemengde afkomst,Glimlachen,Groot-Brittannië,Handen op de heupen,Horizontaal,Idee,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lang haar,Londen - Engeland,Mensen,Portret,Praten,Raam,Tekstballon,Tekstveld,Vasthouden,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Werken,Werkneemster,Zakenvrouw,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images