Portrait of smiling businessman sitting at table in conference room : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of smiling businessman sitting at table in conference room

Credits: 
Martin Barraud
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
153347866
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.429 x 5.144 px (29,03 x 43,55 cm) - 300 dpi - 7,13 MB
Portrait Of Smiling Businessman Sitting At Table In Conference Room Stockfoto 153347866Mannen,Bedrijfsleven,Zakenman,In de camera kijken,Groot bedrijf,Kantoor,Vergaderruimte,Contrasten,Eén persoon,Identiteit,Oudere volwassenen,Portret,Fronsen,Tablet-pc,Trots,Volwassen,Beschouwing,Bril,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Verdriet,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Communicatie,Compleet pak,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Europese etniciteit,Frontaal,Gemak,Grijs haar,Handen ineengevouwen,Kleurenfoto,Mensen,Oudere mannen,Portretfoto,Spanje,Speels,Strijd,Tafel,Techniek,Tekstveld,Uitdaging,Vasthouden,Verbergen,Verbinding,Verticaal,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica