Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of smiling businessman sitting at table in conference room : Stockfoto

Portrait of smiling businessman sitting at table in conference room

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153347866
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Martin Barraud
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.429 x 5.144 px (29,03 x 43,55 cm) - 300 dpi - 7,13 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Portrait Of Smiling Businessman Sitting At Table In Conference Room Stockfoto 153347866Mannen,Bedrijfsleven,Zakenman,Eén persoon,Groot bedrijf,Vergaderruimte,Contrasten,Identiteit,Oudere volwassenen,Trots,Volwassen,Beschouwing,Bril,Fotografie,Fronsen,Glimlachen,Goed gekleed,In de camera kijken,Kantoor,Verdriet,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Communicatie,Compleet pak,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Europese etniciteit,Frontaal,Gemak,Grijs haar,Handen ineengevouwen,Kleurenfoto,Mensen,Oudere mannen,Portret,Spanje,Speels,Strijd,Tablet-pc,Tafel,Techniek,Tekstveld,Uitdaging,Vasthouden,Verbergen,Verbinding,Verticaal,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica