Portrait of smiling business man : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of smiling business man

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106905891
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.180 x 4.180 px (35,39 x 35,39 cm) - 300 dpi - 6,89 MB
Portrait Of Smiling Business Man StockfotoZakenman,Afrikaanse etniciteit,In de camera kijken,Portret,Vrolijk,Geluk,Groot bedrijf,Bedrijfsleven,45-49 jaar,Verenigde Staten,Buitenopname,Mensen,Oudere volwassenen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Compleet pak,Dag,Eerlijkheid,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Plant,Seattle,Stralende lach,Succes,Trots,Vertrouwen,Vierkant,Volwassen,Washington staat,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc