Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of schoolboy in uniform : Stockfoto
Black and white portrait of school boy sitting in chair and wearing his school uniform.

Portrait of schoolboy in uniform

Credits: 
Allen Donikowski
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Black and white portrait of school boy sitting in chair and wearing his school uniform.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142258220
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.258 x 3.150 px (27,58 x 26,67 cm) - 300 dpi - 3,55 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Schoolboy In Uniform Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Armstoel,Binnenopname,Canada,Europese etniciteit,Eén persoon,Filipijnse etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Hawaï-eilanden,Horizontaal,In de camera kijken,Kijken,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Mannelijk,Mensen,Onderwijs,Onschuld,Pacifische eilanden,Portret,Portretfoto,Schooljongen,Schooluniform,Vancouver - Canada,Zelfvertrouwen,Zitten,Zwart-witPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2012 Allen DonikowskiBlack and white portrait of school boy sitting in chair and wearing his school uniform.