Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of Primary Schoolboys and Schoolgirls Standing in a Line in a Classroom : Stockfoto

Portrait of Primary Schoolboys and Schoolgirls Standing in a Line in a Classroom

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Alle bestanden voor dit beeld zijn RGB en niet CMYK.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv1940003
Collectie:
Digital Vision
Portrait Of Primary Schoolboys And Schoolgirls Standing In A Line In A Classroom StockfotoOnderwijs,Schoolgebouw,Klaslokaal,Multi etnische groep,Basisschool student,Basisschool,Een groep mensen,Schoolbord,Lagere schoolleeftijd,Gemengde afkomst,Wiskunde,Jongens,Vriendschap,Staan,Afro-Amerikaanse etniciteit,Meisjes,Europese etniciteit,Alleen kinderen,In de camera kijken,Frontaal,Fotografie,Portret,Mensen,Mensen op een rij,Aziatische etniciteit,Stralende lach,Horizontaal,Vrijetijdskleding,Binnenopname,Kleurenfoto,Driekwartlengte,Middelgrote groep mensen,Omarmd,Onderdeel van een serie,Vlak naastPhotographer Collection: Digital Vision