Portrait of plantation worker holding bananas : Stockfoto
pl?tano

Portrait of plantation worker holding bananas

Credits: 
Peter Boel Nielsen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
pl?tano
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83460509
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 5.215 px (29,00 x 44,15 cm) - 300 dpi - 8,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Plantation Worker Holding Bananas Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Banaan,Baseballpet,Boer,Bovenlichaam,Dranken en maaltijden,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gestreept,Glimlachen,Groen,In de camera kijken,Jong volwassen,Kracht,Landbouw,Maken,Mensen,Nicaragua,Onrijp,Op schouders dragen,Poloshirt,Portret,San Juan Del Sur,Snor,Staan,Stel,Studiofoto,Tevreden,Verticaal,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Vuil,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone ? Peter Boel Nielsenpl?tano