Portrait of Japanese woman on the street : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of Japanese woman on the street

Credits: 
flashfilm
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83175490
Collectie:
Taxi Japan
Max. bestandsgrootte:
3.467 x 5.200 px (29,35 x 44,03 cm) - 300 dpi - 8,9 MB
Portrait Of Japanese Woman On The Street StockfotoJeugdcultuur,Tokio,Bovenlichaam,In de camera kijken,Portret,Alleen Japans,Japanse etniciteit,Riem,Tatoeage,Armband,Hip,Roze haar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gekleurd haar,Haardracht,Halsketting,Hoofdstad,Idee,Individualiteit,Japan,Jong volwassen,Karakters,Levensstijl,Lippenstift,Make-up,Mensen,Mode,Onscherpe achtergrond,Pet,Staan,Stadsleven,Straat,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrijheid,Zelfvertrouwen,Zonnebril,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Japan flashfilm