Portrait of grandmother and grandson : Stockfoto
Portrait of grandmother with her arms around her grandson seated on piano bench in front of piano.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of grandmother and grandson

Credits: 
Rebecca Nelson
Bijschrift:
Portrait of grandmother with her arms around her grandson seated on piano bench in front of piano.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141382483
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.609 x 5.414 px (30,56 x 45,84 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Portrait Of Grandmother And Grandson StockfotoGrootmoeder,Jongens,Kind,Seniore vrouwen,Bejaard,In de camera kijken,Kleinzoon,Portret,Geluk,Lampenkap,Omarmd,Piano,4-5 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Familie,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Grijs haar,Kindertijd,Kleurenfoto,Kort haar,Liefde,Mannelijk,Mensen,Muziek,Onscherpe achtergrond,Saamhorigheid,Twee personen,Verbondenheid,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Voor,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Moment Select copyright2012r.nelsonPortrait of grandmother with her arms around her grandson seated on piano bench in front of piano.